acasa

Bine ati venit!Despre noi


Echipa

Alte cursuri
Alte cursuri


Locatii


Pentru parinti


Cursanti


Bunatati


Contact


Felicitari

 

Cursanţii INFOTRICKS lucrează independent în ritmul propriu şi nu al comunităţii în care se află..

Este acesta un avantaj?
- DA, pentru că este singura posibilitate de a personaliza cursul şi a-l face 100% eficient.

Este cuantificabil acest avantaj?
- SIGUR, este practic cuantificat prin costul cursului care este redus pentru cei cu viteză de acumulare mare care termină fişele într-un timp mai scurt!

Puteţi refuza invitaţia noastră, dar stiţi ce riscaţi? 
Riscul este ca, atunci când vor primi ca teme redactarea referatelor la stiinţe - ceea ce va presupune navigarea pe internet şi redactarea unor documente sau prezentări - copiii să-şi consume timpul pentru respectarea formei de redare cerute şi nu pentru asimilarea informaţiilor care sunt de fapt scopul temei...  Din acest punct de vedere şcoala presupune că aceste abilitaţi au fost create dar sistemul de educaţie actual nu are programe avizate pentru această disciplină detaliate pe nivel de studiu.  

INFOTRICKS deţine singura programă unitară pentru învăţământul preşcolar, primar şi secundar avizată de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. 

Cum ne realizăm obiectivul? 
Printr-un concept original: “learning by doing”… , învăţarea prin reproducerea unor fişe; fişele sunt din ce în ce mai dificile, şi astfel fiecare cursant se poate opri atât cât simte că e necesar la fiecare etapă de învăţare. Parcurgerea tuturor fişelor echivalează cu acumularea cunoştinţelor necesare… Cursurile se desfăsoară în chiar unitatea scolară în care învaţă copilul;  Nu există ore teoretice, iar copiii invaţă fără să fie împinşi de la spate... ei sunt motivaţi de dorinţa lor naturală de joc. Ajută-l pe copilul tău să ia un bun start în carieră!!!

Cursantii nostri sunt tot mai bucurosi sa invete ce minuni poti face cu calculatorul... Daca doriti sa vedeti ce progrese au mai facut, va invitam sa rasfoiti paginile de felicitari realizate de copiii dvs...

In anul care vine avem si mai multe motive sa-i chemam alaturi de noi, caci INFOTRICKS tocmai a primit o donatie in scop educational in valoare de 8500 euro din partea celui mai important furnizor de software actual, Microsoft Corporation, USA.Inapoi