acasa

Bine ati venit!Despre noi


Echipa


Locatii

Alte cursuri
Alte cursuri


Pentru parinti


Cursanti


Bunatati


Contact


Felicitari Craciun
 
   

Pentru bac

 

Ştiaţi că…

Un raport Eurostat din iunie 2006 cu privire la e-alfabetizarea europenilor arată că:

* 37% dintre persoanele cu vârste între 16 si 74 ani din UE-25 nu au nici măcar cunoştinte IT de bază.
* 45% dintre cei care muncesc în Uniunea Europeana utilizează un computer în activitatea lor?
* doar 16% dintre lucrătorii europeni au primit pregatire IT plătită de angajatorii lor. Cei mai multi dintre ei au fost nevoiţi să înveţe singuri cum să folosească un computer…? Analizând aceste aspecte în raportul său final din 2006, Comisia Europeana a recomandat tuturor Statelor Membre să asigure dobândirea acestor deprinderi înainte de vârsta de 16 ani …

 INFOTRICKS deţine singura programă unitară pentru învăţământul prescolar, primar si secundar avizată de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti care urmăreşte atingerea acestui scop înainte de vârsta de 12 ani!!!

 

Avantaje?

Copiii nostri sunt tot mai bucurosi sa invete ce minuni poti face cu calculatorul... Daca doriti sa vedeti ce progrese au mai facut, va invitam sa rasfoiti paginile de felicitari realizate de copiii dvs... In anul care vine avem si mai multe motive sa-i chemam alaturi de noi, caci INFOTRICKS tocmai a primit o donatie in scop educational in valoare de 8500 euro din partea celui mai important furnizor de software actual, Microsoft Corporation, USA.

Infotricks pentru...

Copii

Parinti