acasa

Bine ati venit!Despre noi


Echipa

Alte cursuri
Alte cursuri


Locatii


Pentru parinti


Cursanti


Bunatati


Contact


Felicitari
 
   

 

Cu ce ne ocupam?

- din punct de vedere juridic, suntem o organizatie neguvernamentala nonprofit care are ca scop sustinerea cursurilor in domeniul utilizãrii noilor tehnologii informatice şi de comunicare.
-firma este inscrisa in Registrul National al Furnizorilor de Formare Profesionala,
-Infotricks este partener in reteaua de scoli europene, Europeanschool, si este implicata impreuna cu un numar de 50 de cadre didactice din gradinitele colaboratoare in doua proiecte europene Spring Day si Green Week.


Unde ne gasiti?

Functionam actualmente intr-un numar de 12 gradinite si o scoala generala, iar in decurs de 10 ani am instruit un numar de 5000 de cursanti.


Pe ce ne bazam ?

Principiul de la care pleaca metodologia predarii este: INVATAM GLUMIND
In consecinta, copiii au impresia ca se joaca tot timpul dar jocul lor urmareste o programa clara si relativ ferma, in care profesorul este partener. Practic invatarea este facilitata de softul si lectiile atractive, care fac ca frecventarea cursului sa fie o placere, o recompensa, nu o corvoada.


Curricula?

Programa urmareste sincronizarea cu obiectivele psihopedagogice aferente scolii si gradinitei si este singura programa de utilizarea calculatorului pentru 3 - 13 ani avizata de inspectorul de informatica al Inspectoratului Scolar Bucuresti. Programa contine informatii diverse, educative si amuzante, care completeaza cunostintele generale pe care elevii si le insusesc la scoala.


Cum lucram?

- la gradinite activitatile se desfasoara cu cate un singur cursant la postul de lucru (calculatoare desktop), in grupe de cate 3 pana la 5 copii, asistate de un profesor instruit special. Durata sedintei este de 30 de minute, 20 pentru lectia efectiva, restul de 10 pentru relaxarea copiilor prin jocuri potrivite varstei. Softul este deosebit, in multe cazuri creat special pentru scopuri educative, in acord cu cele mai noi recomandari ale pedagogiei moderne.  
- la scoala durata unei ore de curs este de 60 de minute, impartirea lectie - relaxare fiind de 45 - 15. In timpul instruirii vor lucra cu programe din pachetul Office, in functie de varsta si dificultate: Paint, Word, Excel, Frontpage, etc. Grupele cuprind pana la 6 cursanti.


Cum evolueaza cursantii?

Elevii isi dezvolta capacitatea de interactiune cu mediul virtual, accentul punandu-se pe dezvoltarea gandirii analitice si sintetice, ca si pe factorul de inovare. Concomitent, creativitatea este incurajata cu ajutorul paletei diversificate de aplicatii specifice varstei lor. In scurt timp, cursantii devin capabili sa utilizeze o serie intreaga de programe de interes general, foarte importante in viata informatizata de astazi.